Project gerealiseerd: Aug. 2016
Installateur:  CM3
Door LEDwerk uitgevoerd:

LED-verlichting in de Hubs op de Boulevard. Deze verlichting kan computergestuurd veranderen van kleur, wat een spectaculair resultaat oplevert.


HUB's op de boulevard van Gemeente Emmen

De organisch vormgegeven overkappingen zijn uitgevoerd in composiet en op enkele punten op de Boulevard geplaatst, samen met enkele bijpassende zitstenen. De HUBS bieden gelegenheid om even te zitten en bieden beschutting tegen zon of regen. De eyecatchers van de Boulevard verbinden onder meer de grote parkeerplaats, centrum en Dierentuin Emmen met elkaar. Dankzij de organische en speelse vorm wordt de fantasie van de bezoekers geprikkeld.

Kleur veranderende verlichting

Na een gedegen voorbereiding van sterkte/wind berekeningen (uitgevoerd door ICO Innovaties) werd gestart met de bouw van de HUBS. In de rand van de overkappingen is RGB gestuurde led-verlichting aangebracht, waarmee de kleur naar wens kan worden ingesteld. Onder de overkappingen zijn spots met dimmer geïnstalleerd. In totaal zijn er negen exemplaren op de Boulevard Noord geplaatst, in een later stadium volgen er een aantal op de nieuw aan te leggen Boulevard Zuid.

 

 

Wat wij doen

 

  • Maatwerk
  • Armaturen aanpassen voor LED
  • LED profielen
  • LED strips Plug&Play
  • RGB Verlichting
  • LED controllers DMX/DALI/WiFi

Contact


LEDwerk bv

p/a ETK licht bv
Grote Esch 812
2841 MJ  Moordrecht 

Telefoon: +31 (0)182 760 869
E-mail: info@ledwerk.nl

Laatste projecten