Project gerealiseerd: Aug. 2016
Installateur:  Tibo-Veen Technisch installatiebedrijf BV
Door LEDwerk uitgevoerd:

Toepassen LED-verlichting in de gevel van het voormalig Rijkswaterstaat gebouw, dat nu gebruikt wordt voor appartementen. 116 vakken van 2,5 x 1 m zijn uitgelicht met LED-verlichting in 4000K. Door het toepassen van verschillende kleuren glas krijg je een speels effect.


Grootste kantoortransformatie buiten de Randstad

De voormalige toren van Rijkswaterstaat in Arnhem wordt getransformeerd tot een woongebouw met 294 studentenwooneenheden. Er komen verschillende woontypen: zelfstandige wooneenheden, groepswoningen en woonruimte voor mindervaliden.

Met dit plan wordt ingespeeld op de wens van de Hogeschool Arnhem Nijmegen en de gemeente Arnhem om meer kwaliteit in het aanbod van studentenhuisvesting in Arnhem te creëren. Zo draagt het project bij aan de positie van Arnhem als kennisstad.

De transformatie is ook op een andere manier belangrijk voor de stad: er wordt ruim 14.000 m langdurig leegstaande kantoorruimte uit de markt genomen en de wijk Presikhaaf en het naastgelegen winkelcentrum krijgen een positieve impuls. het plan is om een duurzaam en kwalitatief onderscheidend gebouw te realiseren. Met deze transformatie wordt een waardevol gebouw behouden met als doel om niet alleen zijn levensduur te verlengen, maar het tevens te laten winnen aan functionaliteit en waarde.

 

 

 

 

Wat wij doen

 

  • Maatwerk
  • Armaturen aanpassen voor LED
  • LED profielen
  • LED strips Plug&Play
  • RGB Verlichting
  • LED controllers DMX/DALI/WiFi

Contact


LEDwerk bv

p/a ETK licht bv
Grote Esch 812
2841 MJ  Moordrecht 

Telefoon: +31 (0)182 760 869
E-mail: info@ledwerk.nl

Laatste projecten